Ruilen & Retourneren

Is het item dat je hebt besteld toch niet helemaal naar wens? Dat kan natuurlijk altijd gebeuren! Bij Nuhip heb je altijd de mogelijkheid om jouw bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangt van je pakket. De kosten van de retour zijn afhankelijk van de optie die je kiest:

Retourneren via PostNL: pakketje vanaf €6,95, bewaar je track & trace code van je retour goed, totdat deze is verwerkt!
Retourneren via ons kantoor in Alphen aan den Rijn: GRATIS

Vul onderstaand retourformulier in om je retour aan te maken en meteen een retourlabel te ontvangen.

Algemene retour voorwaarden

  • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen
  • Vergeet het ingevulde retourruil formulier niet bij je retourpakket mee te sturen
  • Met hoge uitzondering kan een retour ook later 14 dagen worden teruggestuurd, je ontvangt dan geen geld terug maar een tegoedbon. 
  • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retourzending voor eigen rekening
  • Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.
  • Bij artikelen die 50% korting of meer hebben, mag het artikel worden geretourneerd. Echter ontvang je daarvoor in de plaats een tegoedbon. 
  • Producten blijven eigendom van de Nuhip webshop tot aan de betalingsverplichting is voldaan. Mocht de inhoud van het retourpakket niet overeenkomen met de aangemelde retourmelding, dan zijn we genoodzaakt de kosten hiervan (verhoogd met administratiekosten) in rekening te brengen. In dit geval wordt de incasso uit handen gegeven aan externe partners en beroepen we ons op het eigendomsrecht.

Terugbetaling

Het verwerken van een retourzending duurt maximaal 14 dagen. Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct door ons teruggestort op je (bank)rekening of creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van je bestelling. Houd er rekening mee dat wanneer je hebt betaald met een creditcard de bijschrijving wellicht pas zichtbaar is op je eerstvolgende overzicht. 

Ruilen

Wil je een artikel ruilen, geef dit dan zo spoedig mogelijk door zodat wij het artikel kunnen reserveren voor je. Je kunt ook zelf je ruilartikel al bestellen, kies voor betaalmethode overschrijving, we verrekenen deze dan met je retourartikel(en).