Wegens enorme drukte bij PostNL, kun je vanaf nu ook jouw pakket bij ons in Alphen a/d Rijn ophalen.
Gratis bezorging boven € 100,-
Hipste deals
iDeal

Over ons

NuHip.nl is de site waar jij je leukste en hipste deals kan scoren. Achter NuHip.nl zit een jong en ervaren team, gedreven ondernemers tot afgestudeerde studenten met verschillende ervaringen in verschillende branches van reizen tot aan detailhandel.

Door de kennis en ervaringen is NuHip een website die voor iedereen gemakkelijk te volgen en te gebruiken is. Wij gaan ervoor om de hipste deals aan jou voor te leggen!

Wat wil NuHip.nl?

Onze passie is de tevredenheid van onze klanten. Wij doen elke dag als team ons best om voor jou de nieuwste aanbiedingen op de hipste manier aan jou aan te bieden. Door kwaliteit en service onderscheiden wij ons dan ook van andere aanbieders. Wij vinden dat jij relaxed van je aankoop moet kunnen genieten. Heb je vragen, dan kan je altijd eerst even kijken bij veelgestelde vragen. Buiten werktijden willen wij jou ook zo goed mogelijk van dienst zijn. Mocht je vragen hebben kun je 24 uur per dag een mail sturen naar info@nuhip.nl ons streven is om binnen 24 uur te antwoorden.

Het team van NuHip.nl wenst jou heel veel plezier bij het selecteren van jouw hippe aanbieding op NuHip.nl! Hip voor een klein prijsje.

Our Team Members

team_img1
Peter
Mede-eigenaar
team_img2
Larry
Mede-eigenaar
team_img3
Danielle
Office manager
team_img4
Lotte
Content manager
team_img5
Joke
Klantenservice
team_img6
Sharon
Vormgever
team_img7
Rob
Vormgever
team_img8
Lara
Vormgever