Over ons

NuHip.nl is de site waar jij je leukste en hipste deals kan scoren. Achter NuHip.nl zit een jong en ervaren team, gedreven ondernemers tot afgestudeerde studenten met verschillende ervaringen in verschillende branches van reizen tot aan detailhandel.

Door de kennis en ervaringen is NuHip een website die voor iedereen gemakkelijk te volgen en te gebruiken is. Wij gaan ervoor om de hipste deals aan jou voor te leggen!

Wat wil NuHip.nl?

Onze passie is de tevredenheid van onze klanten. Wij doen elke dag als team ons best om voor jou de nieuwste aanbiedingen op de hipste manier aan jou aan te bieden. Door kwaliteit en service onderscheiden wij ons dan ook van andere aanbieders. Wij vinden dat jij relaxed van je aankoop moet kunnen genieten. Heb je vragen, dan kan je altijd eerst even kijken bij veelgestelde vragen. Buiten werktijden willen wij jou ook zo goed mogelijk van dienst zijn. Mocht je vragen hebben kun je 24 uur per dag een mail sturen naar info@nuhip.nl ons streven is om binnen 24 uur te antwoorden.

Het team van NuHip.nl wenst jou heel veel plezier bij het selecteren van jouw hippe aanbieding op NuHip.nl! Hip voor een klein prijsje.

Gratis verzenden 

Gratis verzenden bij bestelling boven de €100,-

Veilig shoppen

Veilig shoppen, NuHip.nl zorgt ervoor met heel het team dat jij veilig en vertrouwd kan shoppen.

ONLINE SUPPORT 24/7

NuHip.nl is 24/7 daarom is klanttevredenheid erg belangerijk van ons en proberen wij onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

TEAM

Larry
Danielle
Lotte
Joke